Betalingssikkerhed

e-mærket: bagspaceone.com er en e-mærket webshop, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os. Du kan kontakte os på 0045 20 36 06 36 (man - tor 9.00-16.00, fre 9.00-15.00) eller på kontakt@bagspace.dk som vi besvarer inden for 6 timer timer i hverdagen.

Vi er meget optaget af, at dine kontooplysninger ikke er sårbare, når du handler hos os. Derfor har vi taget vores forholdsregler, således at der ikke gås på kompromis med din sikkerhed. Dette medfører blandt andet, at vi kun benytter PBS som betalingsvej. Dine oplysniger er derfor altid krypterede, når du betaler. Nedenfor kan du læse mere om sikkerheden på siden, samt selve proceduren når du handler.

Når du køber varer på Bagspace, er dine betalingsoplysninger sikret via en krypteret SSL forbindelse. Dette betyder, at det kun er PBS der modtager dine bankoplysninger, og du undgår derved, at uvedkommende aflæser dit kortnummer eller andre vigtige betalingsinformationer. Bagspace får heller ikke adgang til disse oplysninger. Der kan kun trækkes det beløb du har angivet – og kun én gang.