Handelsbetingelser for køb på BagspaceONE

Leveringsvilkår
Nedenstående salgs- og leveringsvilkår gælder for alle leverancer fra internetbutikken Bagspaceone.

Levering & Fragt
Hos BagspaceOne får du fri fragt for ordre over kr. 499,00 inkl. moms. For ordre under dette beløb betaler du kun kr. 49,00.

Afhentningsadresse:

BagspaceOne

Industrisvinget 7

4683 Rønnede

 

Hvis en af de ønskede varer er udsolgt, bliver du kontaktet via e-mail hurtigst muligt. Leveringstiden er almindeligvis 1-3 hverdage fra afsendelse af ordren. Dette skal dog kun anses som vejledende, da der kan forekomme forsinkelser hos transportøren som vi ikke har kontrol over. Husk at tjekke at alle dine oplysninger er korrekte. Skriver du f.eks. en forkert adresse, så returneres pakken til Bagspaceone. Dette afstedkommer nye forsendelsesomkostninger, som køber afholder alene.


Risikoens overgang
Risikoen for varer købt hos Bagspaceone overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Sørg derfor for, at alt er i orden, når du modtager varen.

Betaling

I webshoppen kan der betales med følgende betalingskort:

 

  • Dankort og Visa/Dankort
  • Visa Electron
  • Visa, MasterCard og JBC

Når du køber varer på BagspaceOne, er dine betalingsoplysninger sikret via en krypteret SSL forbindelse. Dette betyder, at det kun er PBS der modtager dine bankoplysninger, og du undgår derved, at uvedkommende aflæser dit kortnummer eller andre vigtige betalingsinformationer. BagspaceOne får heller ikke adgang til disse oplysninger. Der kan kun trækkes det beløb du har angivet– og kun én gang. Ønsker du yderligere oplysninger omkring din sikkerhed når du betaler, så læs mere her.

Fortrydelsesret

Vi håber ikke at du fortryder dit køb, men hvis du gør, skal du være opmærksom på følgende.


Fortryder du dit køb af en vare, har du ifølge forbrugeraftaleloven 14 dages returret. På BagspaceOne har vi dog valgt at udvide returretten, så der gælder 30 dages returret. Dette er gældende fra den dag du modtager varen. Varen skal være returneret og modtaget af BagspaceOne inden de 30 dage, husk at beregne nogle dage til forsendelsen.


Varen skal, når vi modtager den retur, være ny og ubrugt. Det er selvfølgelig tilladt at åbne pakken og inspicere varen. Det er i princippet tilladt at gøre det samme, som hvis man så på varen i en tilfældig fysisk butik. Det er BagspaceOne, der vurderer om en returneret vare kan sælges igen som ny, eller om der evt. er sket en forringelse, samt fastsætter værdien af forringelsen. En evt. værdiforringelse fratrækkes i det beløb du modtager retur.


Når du vil returnere en vare skal du skriftlige pr. brev eller mail meddele, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Det er ikke nok at nægte modtagelse af varen eller at sende den retur, uden på forhånd at gøre opmærksom på dit ønske. Varen skal returneres i ubeskadiget originalmeballage. Ansvaret for returforsendelsen og omkostningerne hertil, påhviler dig som køber. BagspaceOne modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.


Du kan læse mere om fortrydelsesretten på den offentlige forbrugerportal www.forbrug.dk


Reklamation & Returnering
Ved eventuelle fejl eller mangler, som er opstået ved normal anvendelse af varen, henvises der til købeloven. Opstået slidtage som følge af brug af varen er ikke omfattet af reklamationsretten. Ønsker du at returnere en vare, som lever op til kravene for sådanne, bedes du sende varen til  adressen nederst på siden, samt vedlægge kopi af din faktura. Når vi har modtaget den returnerede vare, samt godkendt denne, krediteres købsbeløbet til det anvendte kreditkort.

Generelt
Alle priserne på webshoppen er inklusiv moms (25%). Der tages forbehold for udsolgte varer, udgåede varer, trykfejl samt afgiftsændringer. Bagspaceone tager ikke ansvar for eventuelle materielle skader, som vores solgte produkter måtte forvolde i forbindelse med brug.

 

Ved afhentning, returnering og/eller reklamation skal varerne hentes hos/sendes til:

Bagspaceone

Industrisvinget 7

4683 Rønnede